KAHRAMANMARAŞ / NURHAK - Karaçar Ortaokulu

Nis

Okulumuzun yemekhanesini yetenekleri ile güzelleştiren 8. sınıf öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Nurhak Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün 4. sınıflar arasında düzenlediği mendil kapma yarışmasında okulumuz ilçe birincisi oldu.

Mrt

Okulumuzda bugün deprem tatbikatı yapıldı.

Mrt

Okul Sporları Tenis Turnuvasında Okulumuz 3/A sınıfı öğrencilerinden Utku DOĞAN Nurhak İlçe 1.ve Berkin Deniz BAŞ Nurhak ilçe 2. oldu.

Mrt

Okulumuzdaki bütün öğrencilerimize TSM Tarafından ağız ve diş sağlığı eğitimi verildi. Öğrencilerimize broşür dağıtıldı.

Ayın  Öğrencisi seçilen öğrencilerimize tören eşliğinde belgelerini verdik.

Ara

Gençlik Sporları Erkekler Tenis Turnuvasında Okulumuz Öğrencilerinden Zülfikar Ali SAKALLI, Nurhak ilçe üçüncüsü oldu.

Ara

Gençlik Sporları Kızlar Tenis Turnuvasında okulumuz öğrencilerinden Songül ÖZER, Nurhak ilçe birinci oldu.

Yerli Malı Haftasını kutladık

Ara

Gençlik Sporları Erkekler Voleybol Turnuvasında, Nurhak ilçe birincisi olduk.

Ara

Karaçar Ortaokulu 8. Sınıf öğrencilerine veli ziyareti ve öğrenci koçluğu yapıldı.

Ara

Gençlik Sporları Kıızlar Voleybol Turnuvasına birinci olan okulumuz öğrencilerine ödülleri, Nurhak İlçesi Gençlik ve Spor Müdürü Servet KARACA tarafından verildi.

Ara

Gençlik Sporları Kızlar Voleybol Turnuvasında, Nurhak ilçe birincisi olduk.

Ara

Okulumuzun bahçesinde, öğretmenlerimizle birlikte 24 kasımda ağaç dikme etkinliği yapıldı.

Okulumuzda Kahvaltı Etkinliği